Olemme avoinna:
Ark. 8-18
La. 9-15
Su 10-13


Kolsantie 2
05400 Jokela

biolan puutarhan sammalmulta 40l

Tuotekoodi

Tuotetiedot

Biolan Puutarhan Sammalmulta on ympäristöystävällinen, luonnonmukaisesti lannoitettu ja kalkittu kasvualusta kaikkialle puutarhaan. Se sisältää nopeasti uusiutuvaa, ekologista kasvualustasammalta sekä pieneliötoimintaa aktivoivaa biohiiltä. Sekä biohiili että sammal lisäävät kasvualustan ilmavuutta. Lisäksi ne pystyvät sitomaan vettä itseensä ja luovuttamaan sitä hitaasti kasvien käyttöön mullan kuivuessa. Sammaleen ja biohiilen ansiosta kasteluväli on pidempi kuin perinteisillä kasvualustoilla.

Sopii käytettäväksi kaikkialle puutarhaan. Erinomainen esim. lavaviljelyssä.

Saatavuus

VARASTOTUOTE

Yksikkö

sk


Hinta

350
4.20

 

Biolan Puutarhan Sammalmulta on valmistettu 100 %:sti raaka-aineista, jotka ovat joko kierrätettyjä tai nopeasti uusiutuvia. Siksi Sammalmulta on ekologisen kotipuutarhurin valinta.

Sammalmulta valmistetaan kompostoimalla. Kompostoinnin aikana multaan sitoutuu ravinteita, jotka vapautuvat kasvien käyttöön vähitellen. Kompostoinnin ansiosta multa sisältää paljon pitkälle maatunutta humusta, joka parantaa etenkin hiekka- ja savimaiden rakennetta. Puutarhan Sammalmulta aktivoi maan pieneliöstöä ja elävöittää maata.
Evästeet